THON HOTEL MARITIM
NYTT TAK TIL THON HOTELL MARITIM

Gann Tre har hatt rehabiliteringen av taket på Thon Hotel Maritim i Stavanger sentrum. Dette var en omfattende og spesiell jobb, både på grunn av størrelsen, taktekkingens alder og tidspunktet for oppstarten.

For å få et fullgodt resultat, måtte hele det rundt 100 år gamle skifertaket tas ned, og alt av papp og treverk i undertaket måtte fjernes. En del av skiferen var også forvitret av tidens tann, og totalt måtte det suppleres med rundt 2000 nye skifertakstein. 

Dette var ikke første jobben Gann Tre hadde for Olav Thon Gruppen. Da hotellet åpnet 1. april 1997 under navnet Rainbow Hotel Maritim, hadde Gann Tre stått for den innvendige oppussingen av hotellet. 10. oktober 2005 skiftet Rainbow-hotellene navn til Thon Hotels, og hotellet i Kongsgaten 32 ble dermed omdøpt til Thon Hotel Maritim. I forkant av navneskiftet gjennomgikk hotellet en kraftig oppgradering og ombygging - også denne gangen gjennomført av Gann Tre.

 
AKTUELT
På vei mot OL
I 2013 innledet Gann Tre et helt nytt prosjekt, kalt ”Varige forbedringer”. Starten var en sponsoravtale med handikappsvømmeren Sara Louise Rung, som med sitt ukuelige mot og enorme innsatsvilje både imponerer og inspirerer.
 
Vigrestad barnehage
Totalentreprisen for bygging av Vigrestad nye barnehage er en stor og viktig kontrakt for Gann Tre.
 
Gann Tre ”på pendleren” igjen
Da Gann Tre i 2016 fikk kontrakten på byggingen av NAWSARH-hangaren på Ørland i Trøndelag, ble en ”pendlergjeng” i bedriften litt spøkefullt omtalt som et mulig nytt forretningsområde.
 
Gann Tre ”på pendleren”
For første gang på 25 år har Gann Tre hatt ansatte ute på reise til oppdrag andre steder i landet.
 
 
logo-original
Bjorhaugslettå 38, 4365 Nærbø
skjalg@ganntre.no