THON HOTEL MARITIM
NYTT TAK TIL THON HOTELL MARITIM

Gann Tre har hatt rehabiliteringen av taket på Thon Hotel Maritim i Stavanger sentrum. Dette var en omfattende og spesiell jobb, både på grunn av størrelsen, taktekkingens alder og tidspunktet for oppstarten.

For å få et fullgodt resultat, måtte hele det rundt 100 år gamle skifertaket tas ned, og alt av papp og treverk i undertaket måtte fjernes. En del av skiferen var også forvitret av tidens tann, og totalt måtte det suppleres med rundt 2000 nye skifertakstein. 

Dette var ikke første jobben Gann Tre hadde for Olav Thon Gruppen. Da hotellet åpnet 1. april 1997 under navnet Rainbow Hotel Maritim, hadde Gann Tre stått for den innvendige oppussingen av hotellet. 10. oktober 2005 skiftet Rainbow-hotellene navn til Thon Hotels, og hotellet i Kongsgaten 32 ble dermed omdøpt til Thon Hotel Maritim. I forkant av navneskiftet gjennomgikk hotellet en kraftig oppgradering og ombygging - også denne gangen gjennomført av Gann Tre.

 
AKTUELT
På vei mot OL
I 2013 innledet Gann Tre et helt nytt prosjekt, kalt ”Varige forbedringer”. Starten var en sponsoravtale med handikappsvømmeren Sara Louise Rung, som med sitt ukuelige mot og enorme innsatsvilje både imponerer og inspirerer.
 
Skjermene inntar byggeplassen - Byggelederne bruker ikke papir lenger.
Teknologien har inntatt byggebransjen for fullt. Og i følge ekspertisen er det bare snakk om noen få år før det er for sent å ta fatt på digitaliseringen.
 
Gann Tre til Ydalir
Skal stå for tømrerarbeidet på Smedvigs milliongave.
 
Gleder kolleger med meldinger på radioen
At det er mange glade tømrere i Gann Tre, er det ingen tvil om. Men noen er større gledesspredere enn andre, og bruker litt andre metoder enn de fleste for å glede kollegene rundt seg.
 
 
logo-original
facebook
Bjorhaugslettå 38, 4365 Nærbø
skjalg@ganntre.no
faktura@ganntre.no
logo-original
Bjorhaugslettå 38, 4365 Nærbø
skjalg@ganntre.no