brueland gaard
BRUELAND GAARD

Like ved Sandvedparken i Sandnes har Gann Tre fått tømrerarbeidet på Block Berge sitt prosjekt Brueland Gaard. Veidekke er byggherre, og har bestilt 21 selveierleiligheter fordelt på tre lavblokker i teglstein. Byggingen starter i februar, og de to første blokkene skal være ferdigstilte i desember 2017. I forbindelse med prosjektet skal Gann Tre også restaurere og bygge om et eldre bygg omtalt som Stabburet. Dette skal plasseres på fellesområdet til beboerne i Brueland Gaard, og kan brukes til fellesarrangementer som grilling og lignende. Skal stå ferdig til skolestart i år.


 
AKTUELT
På vei mot OL
I 2013 innledet Gann Tre et helt nytt prosjekt, kalt ”Varige forbedringer”. Starten var en sponsoravtale med handikappsvømmeren Sara Louise Rung, som med sitt ukuelige mot og enorme innsatsvilje både imponerer og inspirerer.
 
Skjermene inntar byggeplassen - Byggelederne bruker ikke papir lenger.
Teknologien har inntatt byggebransjen for fullt. Og i følge ekspertisen er det bare snakk om noen få år før det er for sent å ta fatt på digitaliseringen.
 
Gann Tre til Ydalir
Skal stå for tømrerarbeidet på Smedvigs milliongave.
 
Gleder kolleger med meldinger på radioen
At det er mange glade tømrere i Gann Tre, er det ingen tvil om. Men noen er større gledesspredere enn andre, og bruker litt andre metoder enn de fleste for å glede kollegene rundt seg.
 
 
logo-original
facebook
Bjorhaugslettå 38, 4365 Nærbø
skjalg@ganntre.no
faktura@ganntre.no
logo-original
Bjorhaugslettå 38, 4365 Nærbø
skjalg@ganntre.no