5 GRADER ØST
5 GRADER ØST VOKSER FREM


Gann Tre er i full gang med tømrerarbeidet på de to første trinnene i prosjektet 5° Øst i Stavangers østre bydel. Prosjektet er tegnet av Link Arkitektur AS, og vil inneholde både næringslokaler, kontorlokaler og totalt 124 selveierleiligheter med balkong.
 

Nærings- og undervisningslokaler
Det er Coop Eiendom, OBOS Nye Hjem Rogaland AS og Block Berge som står bak prosjektet i kvartalet omkranset av Haugesundsgata, Rennesøygata, Ryfylkegata og Kvitsøygata. Stavanger kommune har leid seg inn i deler av bygningsmassen, der de skal ha undervisningslokaler for Johannes Læringssenter.
 
I næringsarealene i første etasje er det så langt inngått kontrakter med Coop Extra, Apotek 1, Pizzabakeren og Hair & There. Disse vil – sammen med flere andre bedrifter – være på plass når trinn 1 og 2 står ferdigstilt høsten 2015. 


Under kranselaget for første byggetrinn i slutten av november, bekreftet OBOS Nye Hjem Rogaland at Gann Tre også får tømrerarbeidet på tredje og siste byggetrinn. Gann Tre takker for tilliten, og ser frem til å stå hele prosjektet ut!
 
AKTUELT
På vei mot OL
I 2013 innledet Gann Tre et helt nytt prosjekt, kalt ”Varige forbedringer”. Starten var en sponsoravtale med handikappsvømmeren Sara Louise Rung, som med sitt ukuelige mot og enorme innsatsvilje både imponerer og inspirerer.
 
Vigrestad barnehage
Totalentreprisen for bygging av Vigrestad nye barnehage er en stor og viktig kontrakt for Gann Tre.
 
Gann Tre ”på pendleren” igjen
Da Gann Tre i 2016 fikk kontrakten på byggingen av NAWSARH-hangaren på Ørland i Trøndelag, ble en ”pendlergjeng” i bedriften litt spøkefullt omtalt som et mulig nytt forretningsområde.
 
Gann Tre ”på pendleren”
For første gang på 25 år har Gann Tre hatt ansatte ute på reise til oppdrag andre steder i landet.
 
 
logo-original
Bjorhaugslettå 38, 4365 Nærbø
skjalg@ganntre.no