5 GRADER ØST
5 GRADER ØST VOKSER FREM


Gann Tre er i full gang med tømrerarbeidet på de to første trinnene i prosjektet 5° Øst i Stavangers østre bydel. Prosjektet er tegnet av Link Arkitektur AS, og vil inneholde både næringslokaler, kontorlokaler og totalt 124 selveierleiligheter med balkong.
 

Nærings- og undervisningslokaler
Det er Coop Eiendom, OBOS Nye Hjem Rogaland AS og Block Berge som står bak prosjektet i kvartalet omkranset av Haugesundsgata, Rennesøygata, Ryfylkegata og Kvitsøygata. Stavanger kommune har leid seg inn i deler av bygningsmassen, der de skal ha undervisningslokaler for Johannes Læringssenter.
 
I næringsarealene i første etasje er det så langt inngått kontrakter med Coop Extra, Apotek 1, Pizzabakeren og Hair & There. Disse vil – sammen med flere andre bedrifter – være på plass når trinn 1 og 2 står ferdigstilt høsten 2015. 


Under kranselaget for første byggetrinn i slutten av november, bekreftet OBOS Nye Hjem Rogaland at Gann Tre også får tømrerarbeidet på tredje og siste byggetrinn. Gann Tre takker for tilliten, og ser frem til å stå hele prosjektet ut!
 
AKTUELT
På vei mot OL
I 2013 innledet Gann Tre et helt nytt prosjekt, kalt ”Varige forbedringer”. Starten var en sponsoravtale med handikappsvømmeren Sara Louise Rung, som med sitt ukuelige mot og enorme innsatsvilje både imponerer og inspirerer.
 
Skjermene inntar byggeplassen - Byggelederne bruker ikke papir lenger.
Teknologien har inntatt byggebransjen for fullt. Og i følge ekspertisen er det bare snakk om noen få år før det er for sent å ta fatt på digitaliseringen.
 
Gann Tre til Ydalir
Skal stå for tømrerarbeidet på Smedvigs milliongave.
 
Gleder kolleger med meldinger på radioen
At det er mange glade tømrere i Gann Tre, er det ingen tvil om. Men noen er større gledesspredere enn andre, og bruker litt andre metoder enn de fleste for å glede kollegene rundt seg.
 
 
logo-original
facebook
Bjorhaugslettå 38, 4365 Nærbø
skjalg@ganntre.no
faktura@ganntre.no
logo-original
Bjorhaugslettå 38, 4365 Nærbø
skjalg@ganntre.no