BJERKREIM KIRKE
TIL TOPPS PÅ BJERKREIM KIRKE

Med god kompetanse blant de ansatte har Gann Tre muligheten til å gå inn også i prosjekter som er litt utenom det vanlige. Et slikt prosjekt er restaureringen av Bjerkreim kirke, der både taket og store deler av spiret måtte utbedres.

Jobben med Bjerkreim kirke er et godt eksempel på hva det betyr å ha ansatte som kan jobbe selvstendig ut fra den erfaringen og kompetansen de innehar. Jobben med den 173 år gamle kirka krevde stor grad av eget initiativ og egne vurderinger, både når det gjalt selve arbeidsutførelsen og i forhold til arbeidsforholdene.

For det blir fort mye som må tas hensyn til når rundt 600 kvadratmeter skifertak rehabiliteres og kraftige bjelker som er blitt uthult av råte skiftes ut med nye - alt i løpet av drøyt to værharde vintermåneder.


 
AKTUELT
På vei mot OL
I 2013 innledet Gann Tre et helt nytt prosjekt, kalt ”Varige forbedringer”. Starten var en sponsoravtale med handikappsvømmeren Sara Louise Rung, som med sitt ukuelige mot og enorme innsatsvilje både imponerer og inspirerer.
 
Skjermene inntar byggeplassen - Byggelederne bruker ikke papir lenger.
Teknologien har inntatt byggebransjen for fullt. Og i følge ekspertisen er det bare snakk om noen få år før det er for sent å ta fatt på digitaliseringen.
 
Gann Tre til Ydalir
Skal stå for tømrerarbeidet på Smedvigs milliongave.
 
Gleder kolleger med meldinger på radioen
At det er mange glade tømrere i Gann Tre, er det ingen tvil om. Men noen er større gledesspredere enn andre, og bruker litt andre metoder enn de fleste for å glede kollegene rundt seg.
 
 
logo-original
facebook
Bjorhaugslettå 38, 4365 Nærbø
skjalg@ganntre.no
faktura@ganntre.no
logo-original
Bjorhaugslettå 38, 4365 Nærbø
skjalg@ganntre.no