SKULEHAGEN
SKULEHAGEN, KLEPPE

Med totalt 134 leieligheter fordelt på seks år, er boligblokkene sentralt på Kleppe det største prosjektet Gann Tre har hatt ansvaret for. Gann Tre har vært medeier, hovedentreprenør og hatt ansvaret for tømrerarbeidet i alle blokkene. 

"Alle" på Klepp har et forhold til stedet hvor Skulehagen er bygget. Det som en gang var Klepp framhaldsskule og Klepp Ungdomsskule har viket plassen for stilige leiligheter fordelt på i alt 9 bygg. Gann Tre, SV Betong og Kai Vaule opprettet selskapet Presthagen AS og kjøpte den gamle ungdomsskolen da kommunen la den ut for salg i 2005. Da var det allerede vedtatt en reguleringsplan som sa at her skulle det bli boliger. 

Leilighetene i Skulehagen er fra 70-100 kvadratmeter, og romløsningene tilsier stor funksjonalitet og estetikk i tråd med moderne og urbane prinsipper. Samtidig spiller det umiskjennelige preget av god, gammel jærsk grundighet en vesentlig rolle i dette kvalitetsprosjektet. En uslåelig kombinasjon.
AKTUELT
På vei mot OL
I 2013 innledet Gann Tre et helt nytt prosjekt, kalt ”Varige forbedringer”. Starten var en sponsoravtale med handikappsvømmeren Sara Louise Rung, som med sitt ukuelige mot og enorme innsatsvilje både imponerer og inspirerer.
 
Vigrestad barnehage
Totalentreprisen for bygging av Vigrestad nye barnehage er en stor og viktig kontrakt for Gann Tre.
 
Gann Tre ”på pendleren” igjen
Da Gann Tre i 2016 fikk kontrakten på byggingen av NAWSARH-hangaren på Ørland i Trøndelag, ble en ”pendlergjeng” i bedriften litt spøkefullt omtalt som et mulig nytt forretningsområde.
 
Gann Tre ”på pendleren”
For første gang på 25 år har Gann Tre hatt ansatte ute på reise til oppdrag andre steder i landet.
 
 
logo-original
Bjorhaugslettå 38, 4365 Nærbø
skjalg@ganntre.no