HMS
Det er ikke ufarlig å være tømrer. Både utstyr, maskiner, materialer, arbeidsstedet og selve arbeidet i seg selv kan by på utfordringer som setter den enkeltes helse og sikkerhet i fare.
 
I Gann Tre er vi veldig oppmerksomme på dette. Vi er i en bransje som har et vidt og meget grundig regelverk å forholde oss til. Og som selskap er vi avhengige av at alle våre medarbeidere kan yte sitt beste til enhver tid, uten å bli hemmet av sykdom eller skader.
 
Men det viktigste for oss er allikevel at alle våre har det bra. Derfor er det viktig å huske at vi alle har et ansvar for å passe på oss selv og de rundt oss, slik at vi kan komme hele og friske hjem etter endt arbeidsdag.
 
Informasjon, prosedyrer, sikker jobb-analyser og ansvarsfordeling er blant tiltakene som skal sikre alle en trygg arbeidsplass. I Gann Tre har vi medarbeidere som tar ansvar for sin egen og andres sikkerhet. Vi har svært få skader med fravær. Men vi kan alltid bli bedre. Én skade er alltid én for mye!
OM GANN TRE
bilde 2
VISJON OG VERDIER
fl%c3%b8rli 2014 056
PERSONAL
fl%c3%b8rli 2014 078
AKTUELT
Filip snakket seg til lærlingeplass
- Følt meg velkommen fra dag én
 
 
Vigrestad barnehage
Totalentreprisen for bygging av Vigrestad nye barnehage er en stor og viktig kontrakt for Gann Tre.
 
 
Gann Tre ”på pendleren” igjen
Da Gann Tre i 2016 fikk kontrakten på byggingen av NAWSARH-hangaren på Ørland i Trøndelag, ble en ”pendlergjeng” i bedriften litt spøkefullt omtalt som et mulig nytt forretningsområde.
 
 
Gann Tre ”på pendleren”
For første gang på 25 år har Gann Tre hatt ansatte ute på reise til oppdrag andre steder i landet.
 
 
 
logo-original
Bjorhaugslettå 38, 4365 Nærbø
skjalg@ganntre.no