HMS
Det er ikke ufarlig å være tømrer. Både utstyr, maskiner, materialer, arbeidsstedet og selve arbeidet i seg selv kan by på utfordringer som setter den enkeltes helse og sikkerhet i fare.
 
I Gann Tre er vi veldig oppmerksomme på dette. Vi er i en bransje som har et vidt og meget grundig regelverk å forholde oss til. Og som selskap er vi avhengige av at alle våre medarbeidere kan yte sitt beste til enhver tid, uten å bli hemmet av sykdom eller skader.
 
Men det viktigste for oss er allikevel at alle våre har det bra. Derfor er det viktig å huske at vi alle har et ansvar for å passe på oss selv og de rundt oss, slik at vi kan komme hele og friske hjem etter endt arbeidsdag.
 
Informasjon, prosedyrer, sikker jobb-analyser og ansvarsfordeling er blant tiltakene som skal sikre alle en trygg arbeidsplass. I Gann Tre har vi medarbeidere som tar ansvar for sin egen og andres sikkerhet. Vi har svært få skader med fravær. Men vi kan alltid bli bedre. Én skade er alltid én for mye!
OM GANN TRE
bilde 2
VISJON OG VERDIER
fl%c3%b8rli 2014 056
PERSONAL
fl%c3%b8rli 2014 078
AKTUELT
Gann Tre ”på pendleren”
For første gang på 25 år har Gann Tre hatt ansatte ute på reise til oppdrag andre steder i landet.
 
 
Skjermene inntar byggeplassen - Byggelederne bruker ikke papir lenger.
Teknologien har inntatt byggebransjen for fullt. Og i følge ekspertisen er det bare snakk om noen få år før det er for sent å ta fatt på digitaliseringen.
 
 
Gann Tre til Ydalir
Skal stå for tømrerarbeidet på Smedvigs milliongave.
 
 
Gleder kolleger med meldinger på radioen
At det er mange glade tømrere i Gann Tre, er det ingen tvil om. Men noen er større gledesspredere enn andre, og bruker litt andre metoder enn de fleste for å glede kollegene rundt seg.
 
 
 
logo-original
facebook
Bjorhaugslettå 38, 4365 Nærbø
skjalg@ganntre.no
faktura@ganntre.no
logo-original
Bjorhaugslettå 38, 4365 Nærbø
skjalg@ganntre.no