PERSONAL
Gann Tre har alltid fokusert på å gi medarbeiderne muligheter. Muligheter til utfordringer i arbeidet, muligheter til å få faglig påfyll - og muligheter til å jobbe seg opp i systemet, om en vil det. 

Derfor har våre ledere bakgrunn som fagfolk i bedriften. Det gir et fantastisk godt utgangspunkt for å kunne forstå og styre prosessene og arbeidsfolkene ute på byggeplassene. Vår filosofi er å utvikle egne folk som kjenner organisasjonen og bransjen på en skikkelig måte. Slik vokser de med oppgavene hele veien fra starten som lærlinger, til de blir tømrere, baser og prosjektledere. 

Det å være bas eller byggeleder innebærer imidlertid mer enn å ha en byggfaglig bakgrunn. Å være dyktig fagmann er ikke det samme som å være en dyktig leder. Derfor har vi et toårig ledertreningsprogram, som fokuserer på en felles forståelse for hva det innebærer å være leder, og som gir gode lederverktøy i praksis. Med ledertreningen følger også muligheten for å delegere mer ansvar ut til byggeleder og bas. 

Visjonen til Gann Tre er å være best i klassen. Vi skal ha medarbeidere som tar ansvar, viser engasjement og er stolte av både håndverket og arbeidsplassen sin. Med fokus på gjennomføringsevne har vi blant annet på gang prosjektet "Gann Tre mot OL". Målet er å oppnå varige forbedringer i egen trivsel og helse, og at prosjektet vil skape engasjement og sveise medarbeiderne sammen både på og utenfor arbeidsplassen. 

Gann Tre kan tilby bilordning og konkurransedyktig lønn. Vi arrangerer turer og samlinger flere ganger i året, og har egen firmaleilighet i Spania.
 
Alt dette gjør Gann Tre til en ettertraktet arbeidsgiver. Best i klassen.
OM GANN TRE
bilde 2
VISJON OG VERDIER
fl%c3%b8rli 2014 056
PERSONAL
fl%c3%b8rli 2014 078
AKTUELT
Gann Tre ”på pendleren”
For første gang på 25 år har Gann Tre hatt ansatte ute på reise til oppdrag andre steder i landet.
 
 
Skjermene inntar byggeplassen - Byggelederne bruker ikke papir lenger.
Teknologien har inntatt byggebransjen for fullt. Og i følge ekspertisen er det bare snakk om noen få år før det er for sent å ta fatt på digitaliseringen.
 
 
Gann Tre til Ydalir
Skal stå for tømrerarbeidet på Smedvigs milliongave.
 
 
Gleder kolleger med meldinger på radioen
At det er mange glade tømrere i Gann Tre, er det ingen tvil om. Men noen er større gledesspredere enn andre, og bruker litt andre metoder enn de fleste for å glede kollegene rundt seg.
 
 
 
logo-original
facebook
Bjorhaugslettå 38, 4365 Nærbø
skjalg@ganntre.no
faktura@ganntre.no
logo-original
Bjorhaugslettå 38, 4365 Nærbø
skjalg@ganntre.no