VISJONER OG VERDIER
Det finnes ingen enkel vei til suksess. Ofte er det bare sterk vilje og hardt arbeid som fører frem. Det vet vi i Gann Tre veldig godt. Og det har vi tatt lærdom av.
 
Det er derfor vi har en enkel, men krevende visjon: Best i klassen. Alle vet hvor vanskelig det er å bli best. Det krever mye og målrettet arbeid over tid. Og det er ikke enklere å være best. Å holde seg på toppen krever minst like mye arbeid som å komme seg dit – hele tiden.
 
Men vi har troen på at Gann Tre både skal bli og være best i klassen. For vi har en unik gruppe dyktige medarbeidere. De utfører sitt daglige arbeid på en måte som fullt og helt reflekterer de verdiene vi setter høyest: Ansvarsfull, stolt og engasjert. Slikt kommer det mye godt ut av, til glede for både den enkelte fagarbeideren og Gann Tre som firma – og ikke minst for våre kunder!
OM GANN TRE
bilde 2
VISJON OG VERDIER
fl%c3%b8rli 2014 056
PERSONAL
fl%c3%b8rli 2014 078
AKTUELT
Filip snakket seg til lærlingeplass
- Følt meg velkommen fra dag én
 
 
Vigrestad barnehage
Totalentreprisen for bygging av Vigrestad nye barnehage er en stor og viktig kontrakt for Gann Tre.
 
 
Gann Tre ”på pendleren” igjen
Da Gann Tre i 2016 fikk kontrakten på byggingen av NAWSARH-hangaren på Ørland i Trøndelag, ble en ”pendlergjeng” i bedriften litt spøkefullt omtalt som et mulig nytt forretningsområde.
 
 
Gann Tre ”på pendleren”
For første gang på 25 år har Gann Tre hatt ansatte ute på reise til oppdrag andre steder i landet.
 
 
 
logo-original
Bjorhaugslettå 38, 4365 Nærbø
skjalg@ganntre.no