VISJONER OG VERDIER
Det finnes ingen enkel vei til suksess. Ofte er det bare sterk vilje og hardt arbeid som fører frem. Det vet vi i Gann Tre veldig godt. Og det har vi tatt lærdom av.
 
Det er derfor vi har en enkel, men krevende visjon: Best i klassen. Alle vet hvor vanskelig det er å bli best. Det krever mye og målrettet arbeid over tid. Og det er ikke enklere å være best. Å holde seg på toppen krever minst like mye arbeid som å komme seg dit – hele tiden.
 
Men vi har troen på at Gann Tre både skal bli og være best i klassen. For vi har en unik gruppe dyktige medarbeidere. De utfører sitt daglige arbeid på en måte som fullt og helt reflekterer de verdiene vi setter høyest: Ansvarsfull, stolt og engasjert. Slikt kommer det mye godt ut av, til glede for både den enkelte fagarbeideren og Gann Tre som firma – og ikke minst for våre kunder!
OM GANN TRE
bilde 2
VISJON OG VERDIER
fl%c3%b8rli 2014 056
PERSONAL
fl%c3%b8rli 2014 078
AKTUELT
Gann Tre ”på pendleren”
For første gang på 25 år har Gann Tre hatt ansatte ute på reise til oppdrag andre steder i landet.
 
 
Skjermene inntar byggeplassen - Byggelederne bruker ikke papir lenger.
Teknologien har inntatt byggebransjen for fullt. Og i følge ekspertisen er det bare snakk om noen få år før det er for sent å ta fatt på digitaliseringen.
 
 
Gann Tre til Ydalir
Skal stå for tømrerarbeidet på Smedvigs milliongave.
 
 
Gleder kolleger med meldinger på radioen
At det er mange glade tømrere i Gann Tre, er det ingen tvil om. Men noen er større gledesspredere enn andre, og bruker litt andre metoder enn de fleste for å glede kollegene rundt seg.
 
 
 
logo-original
facebook
Bjorhaugslettå 38, 4365 Nærbø
skjalg@ganntre.no
faktura@ganntre.no
logo-original
Bjorhaugslettå 38, 4365 Nærbø
skjalg@ganntre.no