Personvernerklæring


Denne personvernerklæringen gjelder for Gann Tre AS sin nettside – ganntre.no. Gann Tre AS er behandlingsansvarlig for personopplysningene som samles inn på denne nettsiden.

Gann Tre AS samler ikke inn sensitive personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Personopplysninger som sendes til oss via mail, telefon eller kontaktskjema vil bare bli brukt til å kontakte deg i forbindelse med din henvendelse. Opplysningene vil ikke bli brukt til noe annet enn hva som vil være relevant for ditt kundeforhold.

Som bruker av vår nettside har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven ekstern-link

Informasjon og personopplysninger kan slettes på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter.


Kontaktinformasjon

Telefon 51 43 61 10 – skjalg@ganntre.no

Gann Tre AS, Bjorhaugslettå 38, 4365 Nærbø.





Hva er cookies / informasjonskapsler?


ganntre.no benytter som de fleste andre nettsteder informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små midlertidige filer som blir lagret på datamaskinen din for at nettsiden vår skal virke best mulig for deg som bruker. Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og du kan når som helst avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler. Merk at ved å endre på innstillingene for cookies i din nettleser kan det føre til at mange nettsteder ikke fungerer optimalt.

Slik administrerer du informasjonskapsler (Nettvett.no) ekstern-link




 

Informasjonskapsler som benyttes på vår nettside


WordPress
Informasjonskapsler for visning og funksjonalitet.

Google Analytics
Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. (”Google”). Google Analytics bruker cookies for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonene som genereres av en slik cookie ved bruk av det aktuelle nettstedet, inkludert din IP-adresse, sendes til Google og lagres på servere i USA. Vi bruker anonymizeIP, en funksjon i sporingskoden som gjør at en enkeltbruker ikke kan identifiseres. Google bruker denne informasjonen for å vurdere bruken av nettstedet, samt for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter på nettstedet og bruk av internett.

Google kan overføre denne informasjonen til tredjepart hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google.

Google vil ikke koble din IP-adresse med annen informasjon Google har.

Våre nettsider bruker Google Analytics for å analysere bruken av nettsiden. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er besøkt osv.

Du kan deaktivere informasjonskapsler fra Google Analytics her ekstern-link




 

Samtykke til bruk av informasjonskapsler


Når du besøker og bruker ganntre.no, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.
logo-original
Bjorhaugslettå 38, 4365 Nærbø
skjalg@ganntre.no