VERDALSTUNET
VERDALSTUNET

I Verdalstunet på Kleppe står Gann Tre for oppføringen av åtte nye, nøkkelferdige eneboliger. Boligene blir på 150 m2 BRA over to etasjer, og er meget innholdsrike. Her får du blant annet fire soverom, TV-stue og åpen stue-/kjøkkenløsning, samt carport med takterrasse og utendørs sprotsbod. 

Boligenes beliggenhet i Verdalen gir kort vei til både skole, barnehage, idrettsanlegg og servicetilbud. Klepp sentrum er en liten sykkeltur unna, og det samme er strender og flotte naturopplevelser.
AKTUELT
På vei mot OL
I 2013 innledet Gann Tre et helt nytt prosjekt, kalt ”Varige forbedringer”. Starten var en sponsoravtale med handikappsvømmeren Sara Louise Rung, som med sitt ukuelige mot og enorme innsatsvilje både imponerer og inspirerer.
 
 
Skjermene inntar byggeplassen - Byggelederne bruker ikke papir lenger.
Teknologien har inntatt byggebransjen for fullt. Og i følge ekspertisen er det bare snakk om noen få år før det er for sent å ta fatt på digitaliseringen.
 
 
Gann Tre til Ydalir
Skal stå for tømrerarbeidet på Smedvigs milliongave.
 
 
Gleder kolleger med meldinger på radioen
At det er mange glade tømrere i Gann Tre, er det ingen tvil om. Men noen er større gledesspredere enn andre, og bruker litt andre metoder enn de fleste for å glede kollegene rundt seg.
 
 
 
logo-original
facebook
Bjorhaugslettå 38, 4365 Nærbø
skjalg@ganntre.no
faktura@ganntre.no
logo-original
Bjorhaugslettå 38, 4365 Nærbø
skjalg@ganntre.no